HomeΚΡΗΤΗO μικρός Νίκος «συνομιλεί» με μια … γατοοικογένεια!

O μικρός Νίκος «συνομιλεί» με μια … γατοοικογένεια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συνάμα δυνατή εμπειρία είχε ένας μικρός Ηρακλειώτης, μόλις 16 μηνών, ο Νίκος, ο οποίος στην κυριακάτικη βόλτα στο σπίτι του παππού του στην Κασταμονίτσα, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με μία ολόκληρη, πολυμελή γατοοικογένεια. Ένα μικρό αγόρι της τσιμεντούπολης ανακαλύπτει με τον πιο όμορφο τρόπο, την ευεργετική επίδραση της υπαίθρου και της ζωής του χωριού στον σύγχρονο άνθρωπο!

Ο ενθουσιασμός του Νίκου ήταν τόσος που οι αντιδράσεις του στη θέα των έξι λευκών γατιών και της μαμάς τους ήταν τόσο αυθόρμητες και συγκινητικές, που οι γονείς του έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Ο μικρούλης Νίκος, πέρασε σήμερα το πρωί ένα ολόκληρο δίωρο, πίσω από το τζάμι, χειρονομώντας, χαιρετώντας και μιλώντας στα «κατσουλάκια», καταδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μόλις προστέθηκε ένας ακόμη φιλόζωος.

Την όμορφη φωτογραφία, που αποτελεί και ένα στιγμιότυπο της επικοινωνίας ανάμεσα στον άνθρωπο, που βρίσκεται ακόμη στην άδολη ηλικία της αθωότητας και στα ζώα, μας έστειλε αναγνώστης του Cretapost.

gatakia

Διαφήμιση
Διαφήμιση