HomeΣΠΟΡΒρεττός: «Ονειρο ζωής να παίζω και να σκοράρω» Μίκιτς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι» Νάστος: «Δουλεύουμε πολύ και γινόμαστε καλύτεροι»

Βρεττός: «Ονειρο ζωής να παίζω και να σκοράρω» Μίκιτς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι» Νάστος: «Δουλεύουμε πολύ και γινόμαστε καλύτεροι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Βρεττός σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ στη φιλική νίκη του ΟΦΗ, επί της Καλλονής στο Γεντί Κουλέ (2-0) και χειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ότι «η ομάδα πήγε πολύ καλά. Δουλεύουμε πολύ αυτήν την εποχή.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα.

Εχω ξαναπεί ότι για μένα είναι όνειρο ζωής να παίζω σε αυτό το γήπεδο, πόσο μάλλον να σκοράρω. Συνεχίζω με κάτω το κεφάλι και με στόχο να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

Ο Νίκολα Μίκιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Νίκος Νιόπλιας του έδωσε πάνω απο ένα ημίχρονο (αντικατέστησε στο 37′ τον Κομεσίδη που τραυματίστηκε), χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό παιχνίδι με την Καλλονή.

mikitsofidilΜίκιτς: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Ο Σέρβος δεξιός μπακ είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Οπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα «είχα ένα τραυματισμό και είχα μείνει πίσω.

Δεν είχα πολλές δυνάμεις. Τώρα είμαι καλύτερα και έδωσα ότι μπορούσα».

Για το παιχνίδι ανέφερε πως «κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Το ελέγξαμε απο την αρχή μέχρι το τέλος. Βάλαμε δυο γκολ, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, που είναι πολύ σημαντικό. Συνεχίζυμε τα φιλικά και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι σαν ομάδα, όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια».

naaaastosssΝάστος: «Δουλεύουμε πολύ και γινόμαστε καλύτεροι»

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στη φιλκή νίκη του ΟΦΗ επι της Καλλονής, στο Γεντί Κουλέ (2-0) ήταν ο Ανέστης Νάστος.

Ο μέσος του ΟΦΗ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ανέφερε πως «ήταν ένα δυνατό τεστ για μας. Ηταν ένα παιχνίδι, όπως αυτά που θα αντιμετωπίσουμε φέτος στην Β’ Εθνική. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δουλεύουμε πολύ και η ομάδα, μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη».

Για τα φαβορί της Football league, ο Ανέστης Νάστος, ανέφερε πως «ο καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο. Δεν παίζουν σημασία τα ονόματα. Ο Αρης και ο Απόλλων έχουν φτιάξει καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση