HomeΚΡΗΤΗΠρος πάσα κατεύθυνση οι έρευνες για την επίθεση στον αδελφό του βουλευτή

Προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες για την επίθεση στον αδελφό του βουλευτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προς πάσα κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την περίεργη υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του 48χρονου επιχειρηματία Γιώργου Βαρδάκη, αδελφού του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της επίθεσης σε βάρος του 48χρονου, έξω από το σπίτι του.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα, όπως προκύπτει και από την κατάθεση του ίδιου του κ. Βαρδάκη στην αστυνομία, οι δύο δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του, γνωρίζοντας πότε συνήθως επιστρέφει και πού σταθμεύει το αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιστρέφοντας στο σπίτι του στη Λεωφόρο Κνωσού, είδε ξαφνικά τον επιβάτη ενός δικύκλου που περίμενε στο σημείο να τον πλησιάζει. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν παραξενεύτηκε αρχικά, θεωρώντας πιθανώς ότι ο άνδρας με το κράνος ήθελε κάποια πληροφορία.

Ωστόσο, ο άγνωστος δράστης, επιτέθηκε στον Γιώργο Βαρδάκη χτυπώντας τον με σιδερογροθιά στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Όταν όμως ο 48χρονος αντιστάθηκε και άρχισε να ανταποδίδει τα χτυπήματα, σηκώνοντας παράλληλα «στο πόδι» τη γειτονιά με τις φωνές του, ο άγνωστος με το κράνος και ο συνεργός του έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο Γιώργος Βαρδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και το κεφάλι και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, δίνοντας κατάθεση για την επίθεση που δέχθηκε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση