HomeΣΠΟΡΝιόπλιας: «Φοβερός ο Βουό, ήρθαν καλοί παίκτες στην ομάδα»

Νιόπλιας: «Φοβερός ο Βουό, ήρθαν καλοί παίκτες στην ομάδα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το εγκώμιο του Πατρικ Βουό, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλονής με 2-0, έπλεξε με δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας, μετά τη φιλική αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι «ο Πάτρικ ήταν φοβερός, όπως και ο Ογκμποε».

Ο προπονητής του ΟΦΗ σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να πάρει ο ΟΦΗ ένα ακόμη φορ, τόνισε πως «είμαστε καλά στα σέντερ φόρ. Να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά που έχουμε, τον Μάνο και τον Ογκμποε».

Για τις τελευταίες μεταγραφές, που έκανε ο ΟΦΗ τον Αντεκούρ (αμυντικός μέσος) και τον Σουλέ (κεντρικός μέσος) ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, υπογράμμισε ότι «ήρθαν καλοί παίκτες στην ομάδα. Είναι παίκτες στο στύλ που θέλουμε. Εχουμε ένα οικονομικό ταβάνι και θέλουμε παίκτες που θα δωσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα».

Για το αν θα κάνει ο ΟΦΗ άλλη μεταγραφή, ο Νίκος Νιόπλιας, υπογράμμισε ότι «αν κάτσει κάτι καλό θα δούμε. Δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας».

Ενώ για το αν είναι ντεζαβαντάζ για τον ΟΦΗ οι 8 ξένοι, τόνισε ότι «δεν πειράζει που έχουμε 8 ξένους. Θα παίζουν οι 5 καλύτεροι στην ενδεκάδα και τρείς θα είναι στον πάγκο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με την Καλλονή, ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε πως «ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Ο κόσμος περασε ένα ευχάριστο βραδάκι. Ημασταν πολύ καλοί. Παίξαμε με μια ομάδα, η οποία προέρχεται απο την Α’ Εθνική και βρίσκεται στην Β’ κατηγορία. Εμείς παίζαμε στην Γ’ κατηγορία και είμαστε στην Β’ Εθνική. Ηταν ένα πολύ καλό τέστ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και είμαι ευχαριστημένος. Βάλαμε αρκετά παιδιά, γιατι τους χρειαζόμαστε όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση