HomeΣΠΟΡΟΦΗ Καλλονή 2-0

ΟΦΗ Καλλονή 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί άφησαν καλές εντυπώσεις κερδίζοντας με 2-0 τους Μυτιληνιούς * Δοκάρι είχε ο Κέρι * Προβλήματα για Κομεσίδη και Μπουρσέλη

Άρεσε… Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε το Σάββατο (3/9) ο ΟΦΗ νικώντας με 2-0 την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ» σε φιλικό προετοιμασίας. Οι Κρητικοί ήταν σοβαροί και χωρίς να εντυπωσιάσουν, πήραν αυτό που ήθελαν.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κατάφεραν μόλις στο 9′ να ανοίξουν το σκορ με τον Βουό. Ο Ιβοριανός, παρεμπιπτόντως, αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, είχε καλή παρουσία και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Πολύ καλός ήταν ο Μίκιτς, ο οποίος δείχνει να ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό του. Ο Σέρβος είχε μάλιστα και την ευκαιρία στο 83′ να σκοράρει, αλλά ο Ταΐρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση.

Δεν κατάφερε, όμως, να κάνει το ίδιο και τέσσερα λεπτά νωρίτερα, όταν ο Βρεττός διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο νεαρός επιθετικός έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη ευκαιρία της Καλλονής ήταν αυτή στο 6′ με τον Κέρι να έχει δοκάρι. Στο 43′ ο Μπουρντουάν ήταν εκείνος που προσπάθησε με σουτ να νικήσει τον Δερμιτζάκη χωρίς να τα καταφέρει.

Τέλος, από την εξέδρα παρακολούθησαν το ματς οι Αντούκορ και Σουλέ, ενώ δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Μπολάκης και ο διεθνής Ράντι. Όσο για τους Κομεσίδη και Μπουρσέλη, έφυγαν με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί τη Δευτέρα (3/9).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας(66′ Χύσι), Όστοϊτς, Κώτσιος (66′ Φαζός), Νάστος, Χαντί (66′ Βρεττός), Μπουρσέλης (46′ Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66′ Μάνος), Βουό (46′ Ογκμποε), Μασάδο (66′ Κιάσσος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86′ Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49′ Γιούκαρης), Λίταινας (54′ Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80′ Αρναούτογλου), Φράγκος (70′ Χιντασέλι), Κέρι Φλόρεντς, Λουτσιάν Μπουρντουάν (75′ Σοφιανής).

Διαφήμιση
Διαφήμιση