HomeΚΡΗΤΗΠρώην φυλακισμένος μαχαίρωσε την σύντροφό – Εκείνη όμως τον κατήγγειλε για εντελώς διαφορετικό λόγο!

Πρώην φυλακισμένος μαχαίρωσε την σύντροφό – Εκείνη όμως τον κατήγγειλε για εντελώς διαφορετικό λόγο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή έναν πρώην φυλακισμένο και την σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν άνδρα, 36 χρόνων από το Ιράκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει στην φυλακή για διάφορα αδικήματα.

Ο 36χρονος μετά από καυγά με τη σύντροφό του έβγαλε μαχαίρι και την τραυμάτισε.

Η ίδια – που ευτυχώς δεν κινδυνεύει η υγεία της – αποφάσισε να καταγγείλει τον 36χρονο όχι όμως για τον τραυματισμό αλλά… για σωρεία κλοπών που έχει διαπράξει το τελευταίο διάστημα.

Ο έλεγχος και τα… ευρήματα

Οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία ενώ τον ταυτοποίησαν για 20 συνολικά διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές, tablet, i-pad, βιντεοκάμερα, φωτογραφικές μηχανές και άλλα), είδη ένδυσης και υπόδησης, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.

Μάλιστα τις κλοπές αυτές τις είχε διαπράξει από 6 Μαΐου έως και 29 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον μικροποσότητα κάνναβης και  χρηματικά ποσά άλλων χωρών.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κάποια από τα αντικείμενα αυτά αναγνωρίστηκαν και δόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση