HomeΣΠΟΡΣτον ΟΦΗ ο Αντουκόρ: «Ηρθα για να πετύχω»

Στον ΟΦΗ ο Αντουκόρ: «Ηρθα για να πετύχω»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα παίκτη με προδιαγραφές,  προοπτική, αλλά και εντυπωσιακά σωματικά χαρακτηριστικά (ύψος 1μ86), απέκτησε ο ΟΦΗ θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο την μεσαία του γραμμή.

Ο λόγος για τον 23χρονο αμυντικό μέσο Γιακίμ Αντουκόρ (Joachim Aducor), μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Γκάνας, η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Ο Αντουκόρ ενεργό μέλος της ομάδας U-23 της Γκάνας, βρίσκεται στο Ηράκλειο, πέρασε απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ.

«Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Αντουκόρ αναφέρει:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 23χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος Γιακίμ Αντουκόρ (Joachim Aducor), ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε την Παρασκευή (2/9) συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ».

«Να πετύχω με τον ΟΦΗ»

Ο Αντουκόρ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι  «ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα απο τα καλύτερα κλάμπ της Ελλάδος. Ηρθα για να πετύχω και να εξελιχθώ. Θω σαν παίκτης να βελτιώνομαι συνεχώς και γνωρίζω ότι αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μέσα απο τη σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει ποδόσφαιρο πολλοί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές και έκναν σημαντική καριέρα. Το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Αντουκόρ.

Ενυπωσιακά εργομετρικά

Στον ΟΦΗ εντυπωσιάστηκαν με τα εργομετρικά του Γκανεζου μέσου, ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση! Μάλιστα την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποιός είναι

Ο Αντουκόρ γεννήθηκε στις 2 Μαίου 1993 και έχει ύψος 1μ86.

Αναδείχθηκε απο τις ακαδημίες της Πάρμα στη Γκάνα, αργότερα αγωνίστηκε στην Εμιρέιτς Σπόρτινγκ κλάμπ της χώρας του. Η ευρωπαική του καριέρα, ξεκίνησε το 2011 με την Γκέφλε Σουηδίας, ενώ ακολούθησε η Πορτογαλική Τροφένσε. Το 2015 μετακόμισε στη Γαλλική Μπεζιέ, απο την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση