HomeΚΡΗΤΗΤέλος στην αγωνία των γονέων-Δείτε τα αποτελέσματα στους παιδικούς σταθμούς

Τέλος στην αγωνία των γονέων-Δείτε τα αποτελέσματα στους παιδικούς σταθμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στην αγωνία πολλών γονέων δίνει σήμερα η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου.

Για τους γονείς, η εισαγωγή του παιδιού τους σε δημόσιο παιδικό σταθμό, όχι μόνο μέσω ΕΣΠΑ, αποτελεί πραγματική ανακούφιση, καθώς ελαφρύνει τον ήδη πενιχρό εισόδημά τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στους πίνακες κατάταξης αναγράφονται οι πλήρης και οι ελλιπείς φάκελοι γονέων. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στα γραφεία της υπηρεσίας συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση έως και τρεις (3) εργάσιμες από την ανάρτηση των Πινάκων Επιλογής (έως και Τετάρτη 7/9/2016).

Για τους γονείς με πλήρη φάκελο η φοίτηση των παιδιών με νέα εγγραφή θα ξεκινήσει από τις 12/09/2016.

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ με διαδικασία Voucher

Με ανακοίνωσή του ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους γονείς ότι τα βρέφη που επιλέχθηκαν να φοιτήσουν στα ΚΕΠΑ θα πρέπει να παρουσιασθούν μέχρι τις 07/09/2016 στον Παιδικό Σταθμό.

Επίσης οι δικαιούχοι γονείς των οποίων τα παιδιά επιλέχθηκαν να φοιτήσουν στα ΚΕΠΑ θα πρέπει να προσκομίσουν το σχετικό έντυπο Voucher καθώς και βεβαίωση κατάθεσης ερωτηματολογίου στα κατά τόπους ΚΕΠΑ που επιλέχθηκαν.

Ποιοι επιλέχτηκαν

Δείτε εδώ τα βρέφη μέσω ΕΣΠΑ

Δείτε εδώ τα νήπια μέσω ΕΣΠΑ

Δείτε εδώ τον πίνακα εγγραφών

Διαφήμιση
Διαφήμιση