HomeΚΡΗΤΗGuardian: Στην Κρήτη δύο από τα δέκα top μικρά ξενοδοχεία της Μεσογείου

Guardian: Στην Κρήτη δύο από τα δέκα top μικρά ξενοδοχεία της Μεσογείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα 10 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία στη Μεσόγειο συμπεριλαμβάνονται 4 ελληνικά σε Σύρο, Ρέθυμνο, Καστελλόριζο και Χανιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης στους αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Τα υπόλοιπα 6 ξενοδοχεία βρίσκονται στην Ισπανία και την Ιταλία.

Δείτε τα…

  1. The Good Life, Σύρος

Εύκολη μετάβαση και εξερεύνηση, παραλίες σχεδόν άδειες από κόσμο, τα εστιατόρια έχουν πραγματικούς σεφ χωρίς τιμές Μυκόνου και οι ντόπιοι χαίρονται πραγματικά να υποδέχονται τους επισκέπτες.

good life

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια βιολογική φάρμα και διαθέτει ανακαινισμένες, άνετες οικίες. Οι αυστραλοί ιδιοκτήτες ζουν κοντά διασφαλίζοντας οτι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία διαμονής στο νησί (κρασί, βόλτες, παραλίες, μουσικά φεστιβάλ). Μπορείτε να μαγειρέψετε στις πολυτελείς κουζίνες των οικιών με λαχανικά από τους κήπους ή να γευματίσετε σε κάποια ταβέρνα.

  1. Casa Vitae, Ρέθυμνο

Ένα πανέμορφο ανακαινισμένο βενετσιάνικο αρχοντικό με ειδυλλιακό κήπο.

Δεν προτείνεται μόνο για την τοποθεσία τους, την αρχιτεκτονική και το πρωινό που σερβίρει, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό του ενσωματώνει το ελληνικό πνεύμα φιλοξενίας.

casa vitae

Η Μαρία, διαχειρίστρια του ξενοδοχείου, πρώην λέκτορας, αναγκάστηκε λόγω της οικονομικής κρίσης να μετακομίσει από την Αθήνα στην Κρήτη, όπου η υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών και η φιλικότητα κάνουν τη διαμονή αξέχαστη.

  1. The Red Castle, Καστελλόριζο

Αυτή η μικρή πανσιόν ανήκει σε μια περασμένη εποχή. Ένας τέλειος κόλπος με κτίρια σε παστέλ χρώματα, κρυστάλλινα νερά, αλιείς που φτιάχνουν τα δίχτυα τους, καπνίζοντας και παίζοντας χαρτιά.

red castle

Οι ιδιοκτήτες, Μόνικα και Ντάμιεν, είναι φιλόξενοι και ειλικρινείς. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να δραπετεύσει από τον κόσμο, να εκτιμήσει την ομορφιά της ζωής και χαθεί μέσα σε ξέγνοιαστες ημέρες. Διαθέτει το πιο όμορφο μικρό εστιατόριο για βραδινές συζητήσεις συνοδεία κρασιού.

  1. Alianthos Suite, Χανιά

Η μικρή σουίτα B&B στην περιοχή Ακρωτήρι κοντά στα Χανιά διαθέτει άνετα δωμάτια που οδηγούν σε κήπους γεμάτους δέντρα με φρούτα και λουλούδια. Διαθέτει ακόμα πισίνα, γήπεδο τένις και προσφέρει θέα σε όλη την ακτή.

alianthos

Προσελκύει ήσυχους επισκέπτες, το προσωπικό είναι φιλικό και οι αμμουδιές και τα εξαιρετικά παραδοσιακά εστιατόρια βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση