HomeΚΡΗΤΗΔύο οι φυτείες κάνναβης που εντόπισε η ΕΛΑΣ στο Μυλοπόταμο – Άφαντοι οι καλλιεργητές

Δύο οι φυτείες κάνναβης που εντόπισε η ΕΛΑΣ στο Μυλοπόταμο – Άφαντοι οι καλλιεργητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο ήταν τελικά οι φυτείες κάνναβης που εντοπίστηκαν σήμερα στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι άγνωστοι καλλιεργητές φρόντιζαν συνολικά 163 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο φυτείες εντοπίστηκαν το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, που έχει διοργανώσει η τοπική ΕΛΑΣ.

Στην αστυνομική επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου.

Τα 163 δενδρύλλια, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καλλιεργούνταν με επιμέλεια και ήταν ύψους έως και 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση