HomeΣΠΟΡΟΦΗ ΠΟΑ 4-1

ΟΦΗ ΠΟΑ 4-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 4-1 στο ΒΑΚ

Την πιο εμφατική νίκη του στις φετινές φιλικές αναμετρήσεις σημείωσε την Τετάρτη (31/8) ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 4-1 του ΠΟΑ στο ΒΑΚ.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια είχαν την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο υπήρξαν κενά στην απόδοσή τους, τα οποία όμως έμειναν ανεκμετάλλευτα από τους φιλοξενούμενους.

Με τον Όστοϊτς να αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, ο ΟΦΗ προηγήθηκε μόλις στο 11ολεπτό με πλασέ του Μιλοσάβλιεφ, έπειτα από κάθετη του βελτιωμένου Βουό.

Ο ΠΟΑ απείλησε στο 14’ με τον Χατζηανδρέου, προτού ο Αμπντουραχμάνι ισοφαρίσει με πλασέ στο 24ο λεπτό.

Η χαρά των φιλοξενούμενων, πάντως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Πετράκης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Βουό, ο Μιλοσάβλιεφ ευστόχησε στο πέναλτι και ο ΟΦΗ ανέκτησε το προβάδισμα στο 25’.

Εν συνεχεία, ο Κασμερίδης κατέγραψε δύο καλές αποκρούσεις σε σουτ του Τριανταφύλλου (27’) και γυριστή κεφαλιά του Πετράκη (29’), ενώ ο Τριανταφύλλου απείλησε ξανά στο 43’ με φάουλ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο ΠΟΑ έχασε ακόμα μία αξιόλογη ευκαιρία στο 57’ με τον Παπαδάκη, έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, αλλά κατόπιν η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική.

Το ρολόι σημάδευε το 64’, όταν μετά από σέντρα του Μασάδο, ο Μάνος σκόραρε με κεφαλιά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό πλασέ.

Προς το φινάλε, η κόπωση έκανε την εμφάνισή της και οι ευκαιρίες περιορίστηκαν (οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 81’ με τον Αμπντουραχμάνι και οι γηπεδούχοι στο 89’ με τον Όστοϊτς).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Κασμερίδης, Φαζός, Κώτσιος, Χύζι, Κοιλιάρας, Κιάσσος, Νάστος, Μπουρσέλης, Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδάκης, Βαλιάνος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Φουκαράκης, Μασάδο, Χαντί, Βρεττός, Μάνος, Κιάσσος (68′ Τουγλής), Φαζός.

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης (46′ Ματαλλιωτάκης), Πετράκης, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Πετράς, Χατζηανδρέου (37′ Σταθόγλου), Μπουτσάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου (66′ Σακλαμάκης), Αμπντουραχμάνι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση