HomeΣΠΟΡΝιόπλιας: «Ακόμα και χωρίς μεταγραφές των 100 χιλ. ευρώ, o ΟΦΗ θα είναι στα φαβορί για την άνοδο»

Νιόπλιας: «Ακόμα και χωρίς μεταγραφές των 100 χιλ. ευρώ, o ΟΦΗ θα είναι στα φαβορί για την άνοδο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο ΟΦΗ δεν κάνει μεταγραφές 100-120 χιλιάδων ευρώ, αλλά είμαστε ομάδα και θα είμαστε και εμείς στα φαβορί για την άνοδο» δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ (4-1).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την φετινή προσπάθεια στην Football league, να γεμίζει την Κυριακή το γήπεδο και το έχει δυνατή έδρα.

Οπως είπε «δημιουργούμε μια ομάδα με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Εμείς θέλουμε στην ομάδα μας, να έχουμε παίκτες που θα πληρώνονται και εκείνοι θα έχουν υποχρεώσεις. Δεν θέλουμε να μπεί κανείς στη φυλακή και να ζήσει ξανά η ομάδα, προβλήματα του παρελθόντος».

Και πρόσθεσε με νόημα λέγοντας ότι «για να πετύχουμε χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο, να είναι έδρα στα παιχνίδια μας. Μπορεί να μην είμαστε το μεγάλο φαβορί, καθώς ο Αρης έχει κάνει το κάτι παραπάνω στις μεταγραφές, αλλά είμαστε και εμείς στα φαβορί. Μαζί με τον Απόλλωνα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία.

Παίκτες έχουμε, κόσμο έχουμε, τι μας λείπει; Και πέρσι με ομαδική προσπάθεια τα καταφέραμε.

Με συνολική προσπάθεια και φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν στέκομαι στα ονόματα, στις μεταγραφές. Πάνω απο όλα είμαστε ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές.

Τον Μάιο που θα τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα μετρήσει ποιός έχει πετύχει».

Για τις μεταγραφές που έχει ζητήσει απο τη διοίκηση, ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ότι «ψάχνουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Ενώ για παίκτες με καταγωγή απο την Κρήτη, όπως ο Μανόλης Ροβίθης που έμεινε ελεύθερος απο τη Λάρισα, ανέφερε πως «στα παιδιά απο το νησί έχουμε μια ευαισθησία».

Για το φιλικό με τον ΠΟΑ, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε πως «ήταν μια καλή προπόνηση. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Παίκτες σε διάφορες θέσεις. Είχαμε καλά στοιχεία και πιστευω ότι απο παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε χρόνο ακόμη και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα απο τώρα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και θα γίνουμε. Πρέπει να μπούν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει έδαφος, όπως ο Μίκιτς, ο Μασάδο και ο Βουό. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά όταν αρχίσουν τα επίσημα παχνίδια. Εχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα για το βασικό κορμό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάποια πράγατα αλλάζουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση