HomeΚΡΗΤΗVideo: Η στιγμή της διαρροής καυσίμων από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης”

Video: Η στιγμή της διαρροής καυσίμων από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ένα μετά το άλλο αναρτώνται στα social media βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες της πτήσης τσάρτερ που προκάλεσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αναστάτωση και έθεσε σε συναγερμό το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Χρήστης του Youtube, ανέβασε στο λογαριασμό του βίντεο λίγων δευτερολέπτων που καταγράφουν ακριβώς τη στιγμή που σημειώνεται η διαρροή των καυσίμων στο αεροσκάφος.

Υπενθυμίζεται, πως για παραπάνω από μία ώρα δεν πετούσε τίποτε από και προς το αεροδρόμιο την ημέρα του περιστατικού, εξαιτίας του συναγερμού που είχε σημάνει στις υπηρεσίες του «Ν. Καζαντζάκη» με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ν’ αναγκάζεται να «σφραγίσει» τον αεροδιάδρομο.

aeroplano2

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αεροσκάφος Β 737 απογειώθηκε με σκοπό να εκτελέσει την πτήση Ηράκλειο-Βρυξέλλες.

Στον αέρα όμως, παρουσιάζει βλάβη και αναγκάζεται να προσγειωθεί ξανά σημαίνοντας συναγερμό στις υπηρεσίες του αεροδρομίου, δεδομένου ότι είχε υπάρξει διαρροή καυσίμου και η πίστα του αεροδρομίου έπρεπε άμεσα να καθαριστεί. Οι επιβάτες είχαν οδηγηθεί με ασφάλεια στον επιβατικό σταθμό και στη συνέχεια όταν όλα είχαν αποκατασταθεί μπόρεσαν να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση