HomeΣΠΟΡΔεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, λέγοντας: «Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα». Αλλάζει η επιτροπή δεοντολογίας, αποφασίζει ο Κοντονής για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τους Βαγγέλη Μαζαράκη και Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παραιτήθηκε από το προεδρείο της ΕΠΟ.

«Θα κάνω αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα» ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (30/8).

Με άλλα λόγια, παραιτήθηκαν από το προεδρείο μόλις οι δύο από τους έξι κατηγορούμενους για το θέμα της κάρτας υγείας. Γκιρτζίκης, Καραμελίδης, Οικονομίδης και Προύντζος έμειναν στις θέσεις τους.

Η σημαντική εξέλιξη αφορά στο θέμα της επιτροπής δεοντολογίας, η οποία επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή.

Αποφασίστηκε ότι μετά την αλλαγή των πειθαρχικών επιτροπών της Super League και της Football League από μονομελές όργανο σε τριμελές, δεν έχει ισχύ η αλλαγή που είχε γίνει την 1η Αυγούστου.

Με άλλα λόγια, η επιτροπή δεοντολογίας επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή, κάτι που είχε ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Απομένει πλέον η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, μέχρι την Παρακευή (1/9) για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 του μήνα.

Γκιρτζίκης: «Ντροπή η κάρτα υγείας»

Αμέσως μετά το Δ.Σ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ρωτήθηκε για το αν παραιτηθεί με αφορμή το θέμα της κάρτας υγείας, και απάντησε: «Η κάρτα υγείας είναι ντροπή για αυτούς που την έτρεξαν.

Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, την ώρα που πρέπει να το κάνω, αφού πρώτα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα».

Πρόσθεσε τα εξής: «Αυτοί τορπιλίζουν το θέμα για τον αρχιδιαιτητή και το χρεώνουν στην ΕΠΟ. Πάντα φταίει η ΕΠΟ».