HomeΚΡΗΤΗΕπιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα σε ανήλικο με προβλήματα υγείας

Επιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα σε ανήλικο με προβλήματα υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ σε νοικοκυριά που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και στην Κρήτη.

Το φαινόμενο είναι πλέον καθημερινό ωστόσο πολλές φορές διαπιστώνεται πως χρειάζεται η ΔΕΗ να είναι περισσότερο ενημερωμένη για τις οικογένειες που αφήνει χωρίς ρεύμα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που περιγράφει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Αγίων Δέκα όταν την περασμένη Παρασκευή συνεργείο της ΔΕΗ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε μία οικογένεια όπου ζει ένας ανήλικος με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα ο Σύλλογος απευθύνει έκκληση στη ΔΕΗ για περισσότερη προσοχή κι ευαισθησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Την περασμένη Παρασκευή, υπάλληλοι της ΔΕΗ ήρθαν στο χωριό μας με σκοπό να διακόψουν την παροχή ηλεκτροδότησης σε τρία σπίτια συγχωριανών μας.

Σε ένα από αυτά μένει ένας ανήλικος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, και η παροχή ηλεκτροδότησης είναι γι’ αυτόν απαραίτητη, καθώς χρησιμοποιεί συσκευές οξυγόνου.

Καλούμε την υπηρεσία να είναι πιο προσεκτική στις κινήσεις της την επόμενη φορά, και να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με ευαισθησία και σύνεση… Εμείς, ως εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα, θα είμαστε στο πλευρό των συγχωριανών μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση