HomeΚΟΣΜΟΣMH370: Νέα θεωρία! Εξερράγη στον αέρα το εξαφανισμένο αεροπλάνο

MH370: Νέα θεωρία! Εξερράγη στον αέρα το εξαφανισμένο αεροπλάνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συντρίμμια που βρέθηκαν στις ακτές της Μοζαμβίκης και φέρονται να ανήκουν στην πτήση «φάντασμα» MH370 της Malaysia Airlines δημιουργούν νέα δεδομένα για την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing στις 8 Μαρτίου 2014. Οι ειδικοί πιστεύουν τώρα πως το αεροπλάνο εξερράγη στον αέρα και λίγο πριν χαθεί από τα ραντάρ ήταν εκτός ελέγχου!

MALAYSIA3

Ένα παραμορφωμένο τριγωνικό κομμάτι που βρέθηκε στην παραλία Λίγκα Λίγκα, στην ανατολική ακτή της Μοζαμβίκης από τον Νοτιοαφρικανό τουριστικό πράκτορα Γιαν Βιλχόεν θεωρείται πως ανήκει στο μοιραίο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, που απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο το πρωί της 8ης Μαρτίου 2014 και λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Θεωρείται πως το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό αλλά τα αίτια που προκάλεσαν το αεροπορικό δυστύχημα με τους 239 νεκρούς παραμένουν ακόμη άγνωστα. Τα νέα συντρίμμια, όμως, έρχονται να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Ειδικοί που τα εξέτασαν λένε τώρα πως το Boeing ήταν εκτός ελέγχου και εξερράγη στον αέρα.

MALAYSIA2

Ο Βιλχόεν παρέδωσε το τριγωνικό κομμάτι, μήκους και πλάτους ενός μέτρου, στην τοπική αστυνομία. Είναι παραμορφωμένο και οι ειδικοί που το εξέτασαν πιστεύουν πως αποδεικνύει ότι το αεροπλάνο δεν προσθαλασσώθηκε ούτε και ήταν υπό τον έλεγχο του πιλότου αλλά ίσως να εξερράγη στον αέρα.

Ο Βιλχόεν βρήκε το κομμάτι στις 26 Αυγούστου, ενώ στη σελίδα του Moz Forum στο Facebook, όπου αρχικά ο τουριστικός πράκτορας αναζήτησε βοήθεια για το που να απευθυνθεί, ανέβασε φωτογραφίες από τα κομμάτια αεροπλάνου που βρήκε και θεωρείται πως ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines.

MALAYSIA1

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση