HomeΚΡΗΤΗΘ. Δρίτσας: «Υπάρχει σχέδιο για τους πρόσφυγες» – Στο Ηράκλειο ο υπ. Ναυτιλίας

Θ. Δρίτσας: «Υπάρχει σχέδιο για τους πρόσφυγες» – Στο Ηράκλειο ο υπ. Ναυτιλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για το προσφυγικό» ανέφερε από το Ηράκλειο απ’ όπου βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους στο Λιμεναρχείο.

Ο κ. Δρίτσας, ερωτώμενος για τους 2.000 πρόσφυγες που αναμένονται στην Κρήτη στα τέλη του Νοεμβρίου, ανέφερε ότι το «σχέδιο που έχει εκπνοηθεί από την κυβέρνηση συνεχώς ανανεώνεται, βελτιώνεται και αναπροσαρμόζεται».

Την ίδια ώρα δήλωσε πως ενεργό συμμετοχή στο θέμα του προσφυγικού θα έχει και το Λιμενικό Σώμα γι’ αυτό και αναμένονται προσλήψεις κατά το προσεχές μέλλον.

Οι επαφές του Θ. Δρίτσα

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασαν στο Ηράκλειο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη.

Πρώτος σταθμός της διήμερης επίσκεψης των δύο ανδρών στην Κρήτη ήταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και οι εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος.

Σημειώνεται πως η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, βρίσκονται στο Ηράκλειο μετά από σχετική πρόσκληση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης που διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην κοινωνία.

Παρόντες στη συνάντηση στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου που προηγήθηκε ήταν οι Λιμενάρχες της Κρήτης, ενώ ο κ. Δρίτσας είχε επίσης επαφές με τον πρόεδρο του ΟΛΗ Απόλλωνα Φιλιππή, και τους συνδικαλιστές του Λιμενικού στην Κρήτη.

dritsas3

dritsas2

dritsas1

dritsas5
dritsas6

Διαφήμιση
Διαφήμιση