HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Δίκαιη η νίκη του Πλατανιά»

Νίκος Νιόπλιας: «Δίκαιη η νίκη του Πλατανιά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ανωτερότητα του Πλατανιά, παραδέχθηκε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα στα Περβόλια (3-1), ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα, μεγαλύτερης κατηγορίας. Το αποτελεσμα είναι δίκαιο. Θέλουμε δουλειά και παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά θα χρειαστούμε κάποιες προσθήκες. Ο αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα και δεχθήκαμε πίεση. Είναι φυσιολογικό. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πάιζει στη δεύτερη αγωνιστική και εμείς έχουμε ένα μήνα και βάλε για να ξεκινήσουμε».

Ο προπονητής του ΟΦΗ ρωτήθηκε να σχολιάσει τις αναβολές στο ξεκινημα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ και του Κυπέλλου. Οπως είπε «κανονικά οι ομάδες έπρεπε να παίζουν αυτην την εποχή. Δεν είναι καλό για τις ομάδες και τους παίκτες. Πόσο θα προπονούνται οι παίκτες, χωρίς παιχνίδια. Θα υπάρχει και νέα διακοπή για την Εθνική ομάδα».

Για τον Πλατανιά, ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε πως «στόχος του Πλατανιά είναι να μπορέσει να σωθεί όσο μπορεί πιο γρήγορα και του το εύχομαι ολόψυχα».

«Ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου στον Πλατανιά Παναγιώτης Γκουτσίδης, είχε καλά λόγια να πεί για τον ΟΦΗ και την προσπάθεια που θα κάνει φέτος στην Football league.

Mετά το τέλος του φιλικού αγώνα στα Περβόλια (3-1), ανέφερε ότι «ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα. Εχει δυναμική και έμπειρους παίκτες, όπως και ένα καλό προπονητή. Του εύχομαι να ανέβει κατηγορία».

Για το παιχνίδι, τόνισε πως «ήταν ένα απο τα τελευταία φιλικά πρν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ είναι έμπειρη ομάδα και για μας ένα καλό τεστ. Οταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση