HomeΚΡΗΤΗΧαμόγελα και… αγκαλιές ανάμεσα σε Κοτζιά και Τσαβούσογλου – Σε εξέλιξη η συνάντηση στην Ελούντα

Χαμόγελα και… αγκαλιές ανάμεσα σε Κοτζιά και Τσαβούσογλου – Σε εξέλιξη η συνάντηση στην Ελούντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμόγελα και… αγκαλιές κυριάρχησαν κατά την συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά με τον Τούρκο ομόλογό του, Μελβούτ Τσαβούσογλου στην Ελούντα.

Ο κ. Τσαβούσογλου έφτασε στην Κρήτη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και αμέσως ξεκίνησε για το Λασίθι συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς υποδέχθηκε στην Ελούντα τον Τούρκο ομόλογό του όπου και μοιράστηκαν αγκαλιές και χαμόγελα.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η συζήτηση όπου κυριαρχούν θέματα όπως το προσφυγικό, οι σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας αλλά και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκία.

Φωτογραφίες από την συνάντηση των δύο ανδρών

ΚΡΗΤΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ Μ. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Φωτογραφίες από την άφιξη του κ. Τσαβούσογλου

TSABOYSOGLOY ELOYNTA (7) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (6) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (5) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (4) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (3) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (2) TSABOYSOGLOY ELOYNTA (1)

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του Τούρκου αξιωματούχου είναι δρακόντεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τον ίδιο.

Ο κ. Τσαβούσογλου συνοδεύεται – σε κάθε του εμφάνιση – από άνδρες της προσωπικής του φρουράς αλλά και από δεκάδες αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση