HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζει να ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ…ποιοι κρύβονται πίσω από τη ληστεία του τουριστικού επιχειρηματία

Συνεχίζει να ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ…ποιοι κρύβονται πίσω από τη ληστεία του τουριστικού επιχειρηματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται η προανάκριση από την αστυνομία για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών της ληστείας σε βάρος του 74χρονου τουριστικού επιχειρηματία, που σημειώθηκε αρχές Αυγούστου στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου σύντομα να φτάσουν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να εξιχνιαστεί κι αυτή η υπόθεση, με πρωταγωνιστή τον γνωστό κρητικό επιχειρηματία, που διατηρεί πάρκο αναψυχής στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση, από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος παρακείμενων καταστημάτων και σπιτιών, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν με λεία 30.000 ευρώ.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, συλλέγοντας στοιχεία τόσο από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, που έζησε μαζί με την κόρη του εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος, επιστρέφοντας εκείνο το βράδυ μαζί με την κόρη του στο σπίτι τους στην περιοχή της Αναλήψεως στο Ηράκλειο, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αρπάζοντας του τις εισπράξεις της επιχείρησης του, περίπου 30.000 ευρώ.

Οι δράστες χτύπησαν τον 74χρονο σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι και μόλις πήραν την τσάντα με τα χρήματα, έγιναν καπνός. Έντρομη η κόρη του άρχισε να καλεί σε βοήθεια, βλέποντας τον πατέρα της να βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση