HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου-Αυξημένη η κίνηση στο οδικό δίκτυο

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου-Αυξημένη η κίνηση στο οδικό δίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, οι οποίοι απόλαυσαν κάποιες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας είτε σε περιοχές της υπαίθρου είτε εκτός της Κρήτης.

Η κίνηση στο οδικό δίκτυο του νησιού είναι ιδιαίτερα αυξημένη την τελευταία εβδομάδα, καθώς σιγά-σιγά επιστρέφουν και οι τελευταίοι, που επέλεξαν να αποδράσουν από το κλεινόν άστυ.

Οι άνδρες της Τροχαίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου βρίσκονται σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Σημειώνεται ότι καθ’όλη τη διάρκεια των ημερών αυτών, το φωτογραφικό ραντάρ βεβαιώνει επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση