HomeΚΡΗΤΗΘρηνούν και οι δάσκαλοι του Ηρακλείου για το θάνατο της Δήμητρας

Θρηνούν και οι δάσκαλοι του Ηρακλείου για το θάνατο της Δήμητρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη προκάλεσε και στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου της 46χρονης Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, της δημοτικής υπαλλήλου που τον περασμένο Ιούνιο είχε παρασυρθεί, ενώ ώρα εργασίας, από απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου.

Η κόρη της εκλιπούσας Άννα Στουμπίδη, που δεν έλειψε ούτε στιγμή από το πλευρό της μητέρας της κατά τη διάρκεια της δίμηνης μάχης που έδινε η 46χρονη το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, είναι εκπαιδευτικός και μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος».

Σε ανακοίνωσή του ο διδασκαλικός σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας συναδέλφισσα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Άννα Στουμπίδη, και στην οικογένειά της για τον άδικο χαμό της μητέρα της.

Η μητέρα της Άννας, Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, ήταν εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της 20ης Ιουνίου 2016, σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε με απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου. Η άτυχη γυναίκα όλο αυτό το διάστημα έδινε καθημερινά τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Μπεντεβή.

Αντί στεφάνου είναι προτιμότερο να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες της οικογένειας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση