HomeΚΡΗΤΗΠατέρας με γιους…πίσω από ζωοκλοπές και εκβιασμούς

Πατέρας με γιους…πίσω από ζωοκλοπές και εκβιασμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε οικογενειακές επιχειρήσεις είχαν αναγάγει τις παράνομες δραστηριότητες τους ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του, 30 και 29 ετών αντίστοιχα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνες, που έκαναν αστυνομικοί σε ποιμνιοστάσιο, που διατηρούσαν σε αγροτική τοποθεσία ο πατέρας με τους γιους, εντοπίστηκαν περισσότερα ζώς από αυτά που είχαν δηλωθεί, όπως επίσης και σοβαρές ελλείψεις που αφορούν τη νομοθεσία περί ζωοκλοπής.

Οι αστυνομικοί όμως δε σταμάτησαν εκεί.

Όπως διαπιστώθηκε από αξιοποίηση πληροφοριών, ο 68χρονος είχε αναπτύξει κι άλλη δραστηριότητα, η οποία τους είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη, που έφταναν και τα 40.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο 68χρονος είχε εκβιάσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις έναν 39χρονο και μία 34χρονη, ζητώντας τους χρήματα, προφασιζόμενος κάθε φορά και διαφορετικό λόγο.

Ο 68χρονος απειλούσε με όπλο ότι θα βάλει φωτιά στην επιχείρηση του 39χρονου, αν δεν του έδινε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ,  ενώ από την 34χρονη είχε ζητήσει μέσω απειλητικών τηλεφωνημάτων  25.000 ευρώ για να μην της προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Τώρα οι αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή των τριών ανδρών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση