HomeLife & StyleΙταλίδα υπουργός του Ρέντσι είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

Ιταλίδα υπουργός του Ρέντσι είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μαρία Ελενα Μπόσκι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν μια ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε καρτούν που της έμοιαζε, κάνοντας λογοπαίγνιο για τους μηρούς της.

Αυτό ήταν. Η νεαρή υπουργός, που διορίστηκε από τον Ματέο Ρέντσι, αν και έχει προωθήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στη γείτονα χώρα, απασχολεί τα Μέσα με το τι θα φορέσει και το πόσο στενό θα είναι.

Παρά, λοιπόν, την σοβαρότητα των όσων έχει πετύχει σε πολιτικό επίπεδο, εφημερίδες και ιστοσελίδες γράφουν για την εμφάνισή της.

Σχεδόν κανείς Ιταλός δεν θα ξεχάσει φωτογραφία, που είχε υποστεί επεξεργασία από την εμφάνισή της με μπλε ηλεκτρίκ κοστούμι στην ορκωμοσία της. Η γοητευτική πολιτικός είχε σκύψει να υπογράψει ενώπιον του προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας και του Ματέο Ρέντσι, αποκαλύπτοντας υποτίθεται το μικροσκοπικό εσώρουχο της. Η εν λόγω φωτογραφία μέχρι να αποκαλυφθεί πως ήταν προϊόν φωτομοντάζ είχε προκαλέσει σάλο.

boschi-eswrouxo

Ωστόσο, το εφαρμοστό της παντελόνι προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τη La Stampa να σημειώνει πως όταν έσκυψε να υπογράψει «πολλοί θυμήθηκαν την Πίπα Μίντλεντον». Μάλιστα, για την όλη της εμφάνιση ανέφερε πως θύμισε υπερήρωα της Μάρβελ.

«Προσπαθώ να αντιδρώ χαμογελώντας και να μη χάνω το κουράγιο μου. Αλλά αν η επίθεση προέρχεται από μια γυναίκα, αυτό με πληγώνει περισσότερο. Γιατί όλες οι γυναίκες, σε όλους τους τομείς, γνωρίζουν πολύ καλά ότι για την καθεμία από εμάς η κούραση είναι διπλή σε σχέση με τους άνδρες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ιταλικό Vanity Fair.

boschi1

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση με την εμφάνιση της Μπόσκι είναι πως τα Μέσα την κατακρίνουν όταν φορά κάτι πιο σέξι και την κατηγορούν πως δεν έχει αίσθηση του στιλ, όταν επιλέγει κάτι πιο σεμνό!

Ενα ακόμα ενσταντανέ της, που έμελλε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου, ήταν ένα σταυροπόδι της που θύμιζε πολύ την Σάρον Στόουν στο Βασικό Ενστικτο, μη αφήνοντας και πολλά στη φαντασία.

boschi-stauropodi

Η πολιτικός, όπως είναι φυσικό, τραβάει τα ανδρικά βλέμματα. Μια δήλωσή της στο Vanity Fair πως την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου και ακόμα δεν έχει βρει έναν άνθρωπο να μοιραστεί τη ζωή της, είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί μια απρόσμενη πρόταση γάμου. Ο Ιταλός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως είναι παντρεμένος και της έκανε δημόσια πρόταση γάμου.

Γεννημένη στο Μοντεβάρτσι του Αρέτσο, η 35χρονη πολιτικός σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, έχοντας ειδίκευση στο εταιρικό Δίκαιο. Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε το 2008, όταν και εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα. Το 2013 έγινε στενή σύμβουλος του Ματέο Ρέντσι, «τρέχοντας» την προεκλογική του εκστρατεία. Το ίδιο έτος εξελέγη βουλευτής και ένα χρόνο μετά ανέλαβε το υπουργείο Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Ιταλικό Κοινοβούλιο.

Η πολιτικός εισήγαγε το «νομοσχέδιο Μπόσκι» βάζοντας τέλος σε ένα σύστημα της Ιταλίας, οπού τα δύο σώματα του Κοινοβουλίου έχουν ίσες εξουσίες. Το σύστημα συχνά είχε χρονοβόρες διαδικασίες και νομοθετικές παραλύσεις.

iefimerida.gr, bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση