HomeΚΡΗΤΗΞεκινούν οι εγγραφές στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης μέσω ΕΣΠΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης μέσω ΕΣΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινούν από σήμερα και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των παιδιών μέσω της διαδικασίας voucher, που αφορά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα κατά τόπους ΚΔΑΠ από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς με τις εξής χρηστικές πληροφορίες:

  • Από 1/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων με Επανεγγραφή. Οι γονείς καλούνται να προσκομίσουν στον Παιδικό Σταθμό αίτηση επανεγγραφής συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φορολογική δήλωση, κάρτα υγείας παιδιού, αντίγραφο βιβλιαρίου υγείας παιδιού και εμβολίων).
  • Από 5/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων με ΕΣΠΑ.
  • Από 12/09/2016 ξεκινά η φοίτηση των βρεφών και νηπίων νέων Εγγραφών.
  • Επίσης η διαδικασία Voucher που αφορά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα υλοποιηθεί στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Μ. Παπαδοπούλου 4, Τ.Κ. 71202 ΤΗΛ. 2810-300100), και ώρες 09:00 έως 13:00 από 25/08/2016 έως 1/09/2016.
  • Το Voucher θα πρέπει να συνοδεύεται από το έντυπο Σύμβασης, καθώς και το έντυπο εξουσιοδότησης (τα οποία βρίσκονται στο http://www.eetaa.gr/)

Επισημαίνεται ότι κατά την διαδικασία Voucher, δεν θα ληφθεί υπ’ όψη η σειρά προτεραιότητας.

Η κατανομή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς θα γίνει βάση της φοίτησης τους στο ΚΕΠΑ που φοίτησαν το προηγούμενο έτος καθώς επίσης και η εντοπιότητα των γονέων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση