HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΓιώργος Λάνθιμος: Ξεκίνησε τα γυρίσματα με Κίντμαν και Φάρελ

Γιώργος Λάνθιμος: Ξεκίνησε τα γυρίσματα με Κίντμαν και Φάρελ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Σινσινάτι των ΗΠΑ βρίσκεται ο Γιώργος Λάνθιμος όπου μόλις άρχισε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The killing of a sacred deer» με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν.

Είναι η δεύτερη φορά που ο διεθνούς φήμης Ελληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται με τον Βρετανό ηθοποιό μετά τον πολυβραβευμένο του «Αστακό» ενώ η χολιγουντιανή σταρ υποδύεται, σύμφωνα με το σενάριο που συνέγραψε ο Λάνθιμος με τον συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου, τη σύζυγό του.

Τους σταρ του Λάνθιμου πλαισιώνουν οι Μπάρι Κέογκαν, Ράφι Κάσιντι, Σάνι Σούλτζιτς, Μπιλ Καμπ και η Αλίσια Σίλβερστοουν. Ο Κόλιν Φάρελ υποδύεται τον Στίβεν, χαρισματικό χειρουργό που αναγκάζεται να κάνει μια τρομακτική θυσία όταν η ζωή του αρχίζει να παραπαίει εξαιτίας της εκτός ορίων συμπεριφοράς του έφηβου αγοριού που παίρνει υπό την προστασία του.

Θυμίζουμε ότι ο «Αστακός» κέρδισε πέρυσι το Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κανών και προβλήθηκε φέτος με επιτυχία στην Αμερική ενώ ο «Κυνόδοντας» (2009) ταξίδεψε από τις Κάνες έως τα Οσκαρ διεκδικώντας το χρυσό αγαλματίδιο ξενόγλωσσης ταινίας το 2011.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση