HomeΚΡΗΤΗΕπιστολή των ξενοδοχουπαλλήλων προς την Υπουργό Τουρισμού

Επιστολή των ξενοδοχουπαλλήλων προς την Υπουργό Τουρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την λειτουργία των τμημάτων μετεκπαίδευσης των ξενοδοχοϋπαλλήλων ζητούν τα μέλη του σωματείου ξενοδοχουπαλλήλων νομού Ηρακλείου με επιστολή τους, που έστειλαν στην Υπουργό Τουρισμού.

Τα τμήματα αυτά αφορούν εργαζομένους στα ξενοδοχεία και στον επισιτισμό ,που έχουν προϋπηρεσία τριών χρόνων και άνω ,λειτουργούσαν κάθε χειμώνα για τέσσερις μήνες από το 1980 .

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: “Καμία Κυβέρνηση δεν τα είχε καταργήσει παρά τις πιέσεις των εργοδοτών,μέχρι που ήρθε η κα Κουντουρά και για αγνώστους λόγους δεν λειτούργησαν τα τμήματα μετεκπαίδευσης πέρυσι .

Δεν γνωρίζουμε τι σκοπούς εξυπηρετεί η κα Κουντουρά και το Υπουργείο Τουρισμού γιατί και φέτος δεν έχει κάνει το παραμικρό για αυτό το θέμα .

Το Σωματείο μας μαζί με άλλα Σωματεία και την Ομοσπονδία μας πιέζει για την επαναλειτουργία των τμημάτων μετεκπαίδευσης που καμία Κυβέρνηση δεν κατήργησε και είναι άδικο να καταργηθούν τώρα πού ο τουρισμός έχει ανάγκη από εξειδικευμένο προσωπικό και είναι ο πυλώνας εκείνος που στηρίζει την Εθνική οικονομία”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση