HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση για θέματα παιδείας

Συνάντηση για θέματα παιδείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» τη Δευτέρα 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού μας Συμβουλίου με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου κ. Μανώλη Παπαδωμανωλάκη, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κα. Άννα Φραντζεσκάκη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κ. Γιάννη Ντουλάκη.

Ο Σύλλογός μας ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης και καθαριότητας που γίνονται αυτή την περίοδο στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της περιοχής, ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να μην υπάρχουν προβλήματα με τη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων. Υπήρξε η διαβεβαίωση πως όλες οι εργασίες κινούνται μέσα στο προγραμματισμένο χρονικά πλαίσιο. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η αγορά οικοπέδου στο Γάζι για την κατασκευή Δημοτικού Σχολείου και πως διενεργείται η διαδικασία νομιμοποίησης οικοδομικών αδειών των σχολικών κτιρίων. Τέλος, συζητήθηκε και η εκ νέου συνεργασία του Συλλόγου μας με το Δήμο Μαλεβιζίου για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» στο επόμενο χρονικό διάστημα θα συναντηθεί και με τους Αντιδημάρχους Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές και των υπόλοιπων δήμων του νομού μας για την αμφίδρομη ενημέρωση των προβλημάτων και των ζητημάτων που αφορούν συνολικά το Δημόσιο Σχολείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση