HomeΥΓΕΙΑΝέα επίθεση του Πατούλη στο γ.γ του Υπ.Υγείας: Δεν έκανε το παραμικρό

Νέα επίθεση του Πατούλη στο γ.γ του Υπ.Υγείας: Δεν έκανε το παραμικρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επίθεση κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου, εξαπέλυσε o Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τα κρούσματα ελονοσίας σε δήμους της Αττικής.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 και επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μπασκόζος «με τις παραλείψεις του εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας», ζητώντας την παραίτησή του.

«Ο αρμόδιος για την δημόσια υγεία της χώρας είναι ο κεντρικός γραμματέας, ο κύριος Μπασκόζος» ανέφερε ο κ. Πατούλης και τόνισε ότι «δεν έκανε το παραμικρό να κάνει κάτι το διαφορετικό από αυτό που γινόταν πάγια κάθε χρόνο μέσα από τις περιφέρειες. Οι μεγάλες παραλείψεις του κ. Μπασκόζου οφείλονται ότι δεν μερίμνησε για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τον σωστό συντονισμό προγραμμάτων καταπολέμησης των κουνουπιών».

Τέλος, ο κ. Πατούλης ζήτησε την παραίτηση του κ. Μπασκόζου λέγοντας χαρακτηριστικά:

Θα πρέπει να αφήσει την θέση του διότι η πολιτική δεν χαράζεται με εγκυκλίους. Εάν θέλουμε να κάνουμε το ‘φαίνεσθαι’ αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ επικίνδυνο κυρίως όταν μιλάμε για την υγεία του κόσμου. Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τόση φαιδρότητα και ερασιτεχνισμό;

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση