HomeΚΡΗΤΗΑγώνες πολεμικών τεχνών με κρητικούς αθλητές στο Τεχνόπολις

Αγώνες πολεμικών τεχνών με κρητικούς αθλητές στο Τεχνόπολις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγώνες πολεμικών τεχνών και kick boxing με αθλητές από όλη την Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα.

Μεταξύ των αγώνων θα γίνει και ο μεγάλος επαγγελματικός αγώνας με όρους Κ1 Βαρέων βαρών στον οποίο θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης-Κροκόδειλος 125 κιλών από το Ηράκλειο, εναντίον του Σταύρου Λεβεντάκη 113 κιλών από τα Χανιά.

Δεύτερος αγώνας πολύ δυνατός θα γίνει μεταξύ των αθλητών Βρέντζος Γεώργιος-90 κιλών από το γυμναστήριο του Τουρλάκη Δημήτρη στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Αρμενατζόγλου Αντώνη-90 κιλών από το γυμναστήριο του Μαρκοπούλου Κώστα από το Ρέθυμνο.

Επόμενος δυνατός αγώνας θα είναι μεταξύ του Ηλία Εχταζή-75 κιλών από το γυμναστήριο red scorpions travagiakis team από το Ηράκλειο εναντίον του Παντελιδάκη Κώστα -75 κιλών από το γυμναστήριο του Μαρκοπούλου Κώστα από το Ρέθυμνο.

Στην συνέχεια επόμενος δυνατός αγώνας θα γίνει από τον Παναγιώτη Χαρήτο- 60 κιλά από το γυμναστήριο Πυξ Λαξ του Δαμαβολίτη Κωσταντίνου από το Ηράκλειο εναντίον του Βαγγέλη Λαγογιάννη-63 κιλά από το γυμναστήριο red scorpion travagiakis team επίσης από το Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες από διάφορους αθλητές από όλη την Κρήτη.

Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Δεληγιαννάκης Μιχάλης-Κροκόδειλος, ο οποίος θα δώσει στα 45 του χρόνια τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του μετά από 25 χρόνια αγωνιστικών επιτυχιών και εμπειριών στο αγώνισμα της πυγμαχίας του kick boxing, της ελεύθερης πάλης και στο mma (μεικτές πολεμικές τέχνες).

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος σε όλους τους φίλους του και ο ίδιος εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές που θα συμμετάσχουν .

Διαφήμιση
Διαφήμιση