HomeΣΠΟΡΔυνατό φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Πλατανιάς στο Γεντί Κουλέ!

Δυνατό φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Πλατανιάς στο Γεντί Κουλέ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Πλατανιά θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ σε ένα δυνατό φιλικό τεστ που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (24/8) στο Γεντί Κουλέ. Το φιλικό παιχνίδι επισημοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/8) και μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκ, η οποίας…βόλεψε, ώστε να γίνει σε αυτή τη φάση το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Ενα δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο ΟΦΗ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά την προσεχή Τετάρτη (24/8) στις 6.30μμ στο Γεντί Κουλέ. Το φιλικό επικυρώθηκε μετά απο επικοινωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ, με εκείνους του Πλατανιά το βράδυ της Πέμπτης (18/8) και αφού νωρίτερα, είχε επισημοποιηθεί η αναβολή της πρεμιέρας της πρώτης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκ. ΟΦΗ και Πλατανιάς βρισκόταν εδώ και καιρό σε επικοινωνία για ένα φιλικό παιχνίδι και οι δυο ομάδες περίμεναν την ημερομηνία που θα βολέψει και τους δυο.

Αυτό έγινε τώρα και έτσι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα αναμετρηθούν σε ένα δυνατό τεστ την επόμενη Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ. Λεπτομέρειες για το φιλικό αυτό θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, ίσως γίνει και ένα φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στα Χανιά. Αυτό είναι όμως κάτι που θα προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο ΟΦΗ οφείλει να ενημερώσει ότι λόγω της διεξαγωγής του φιλικού με τον Πλατανιά, ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι που είχε κλειστεί για την Τρίτη (23/8) με την Επισκοπή στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε την ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία και ευχαριστεί για την κατανόηση, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει και αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Μετά απο αυτήν την εξέλιξη το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του ΟΦΗ, διαμορφώνεται ως εξής:

20 Αυγούστου: Τουρνουά Γιούχτα Αρχάνες, με Εργοτέλη και Γιούχτα.

 

24 Αυγούστου: ΟΦΗ – Πλατανιάς

27 Αυγούστου: ΟΦΗ – Πανθηραϊκός

31 Αυγούστου: ΟΦΗ – ΠΟΑ

10 Σεπτεμβρίου: ΑΟΧανιά-ΟΦΗ

17 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-ΑΟΧανιά

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση