HomeΣΠΟΡΜάντης – Καγιαλής: 8 χρόνια παλεύουμε για αυτή την επιτυχία

Μάντης – Καγιαλής: 8 χρόνια παλεύουμε για αυτή την επιτυχία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις πρώτες δηλώσεις μετά τη medal race και το χάλκινο μετάλλιο, ο Παύλος Καγιαλής είπε ότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ ο Παναγιώτης Μάντης, ανέφερε πως είναι περήφανοι για τη διάκριση στους Αγώνες, καθώς όπως τόνισε, έχουν παλέψει πολλά χρόνια για την κατάκτηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου.

«Οκτώ χρόνια παλεύουμε στα κύματα ως δίδυμο», δήλωσε ο Παναγιώτης Μάντης για να συμπληρώσει ο συνοδοιπόρος του πως «ο επιμένων νικά».

«Ήταν η δικαίωση μίας δουλειάς που είχε κόπο, αλλά και προγραμματισμό» σημείωσαν και οι δύο.

«Είμαστε χαρούμενοι, πετύχαμε τον στόχο μας. Ο στόχος μας ήταν το μετάλλιο. Το πετύχαμε και αυτό και συνεχίζουμε δυνατά για το μέλλον. Οκτώ χρόνια είμαστε σαν δίδυμο και παλεύουμε», δήλωσαν στη μικτή ζώνη οι Ολυμπιονίκες Παύλος Καγιαλής και Παναγιώτης Μάντης

«Πριν από οκτώ χρόνια, πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνο ήμασταν αντίπαλοι και παλεύαμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άρα, σύνολο παλεύουμε δώδεκα χρόνια για να βρεθούμε εδώ. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια. Συγκίνηση, αδρεναλίνη, αλλά ο επιμένων νικά», ανέφεραν οι Παύλος Καγιαλής και Παναγιώτης Μάντης.

Δείτε το απόσπασμα από την ΕΡΤ

https://www.youtube.com/watch?v=iEGJWlU6kIU

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η τακτική μας ήταν για να πάρουμε το χρυσό. Είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να φτάσουμε τους Κροάτες και επικεντρωθήκαμε στους Αυστραλούς. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μην ξεχνάμε ότι ο Αυστραλός είναι χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και πέντε φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής. Όταν είχαμε χάσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου είχαμε πει ότι θα σταματούσαμε. Δεν το κάναμε όμως. Είχαμε πεισμώσει», πρόσθεσε ο Παύλος Καγιαλής.

Ο Παναγιώτης Μάντης συμπλήρωσε:«Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Είμαστε περήφανοι. Έχουμε λείψει πολύ από τα σπίτια μας. Οι δικοί μας άνθρωποι το ξέρουν αυτό. Βρεθήκαμε να διεκδικούμε το ασημένιο και το παλέψαμε μέχρι την τελευταία σημαδούρα, όπου δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας ήταν το μετάλλιο. Τα τελευταία χρόνια αφήσαμε αγώνες για να είμαστε εδώ. Είχαμε κάνει δεύτερο σπίτι μας το Ρίο για να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Είμαστε αγαπημένοι και πάμε τη βάρκα μας μπροστά».
enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση