HomeΚΟΣΜΟΣΣυναγερμός στο Λονδίνο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε στάδιο -Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι

Συναγερμός στο Λονδίνο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε στάδιο -Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί γύρω από το στάδιο Mile End στο ανατολικό Λονδίνο, αναφέρει το Russia Today.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε εξέλιξη βρίσκεται ένα περιστατικό ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει ένα τμήμα της οδού Burdett, η οποία βρίσκεται κοντά σε ένα τοπικό κέντρο αναψυχής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία κλήθηκε στις 16:50 τοπική ώρα μετά από πληροφορίες για έναν ένοπλο άνδρα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η κατάσταση ήταν χαοτική με το ελικόπτερο να πετά στην περιοχή και να έχουν τροποποιηθεί δρομολόγια λεωφορείων. Τρεις άνθρωποι εγκατέλειψαν ένα όχημα το οποίο λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε ατύχημα και από εκείνη τη στιγμή κρατούνται από την αστυνομία.

Can Ozkutan

Φωτογραφία: Can Ozkutan

Σύμφωνα με έναν 27χρονο ασκούμενο δικηγόρο και αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ήταν καθόδων προς το γυμναστήριο ένας αστυνομικός είχε ρίξει έναν ύποπτο στο δρόμο και των σημάδευε με το όπλο του φωνάζοντας του να μείνει ακίνητος. «Υπήρχε ένας άλλος τύπος που έτρεξε γύρω από το στάδιο και ένας τρίτος που μπήκε στο γυμναστήριο και πέρασε ακριβώς από δίπλα μας. Η αστυνομία ακολούθησε τον τελευταίο ύποπτο μαζί με ένα σκύλο σε μια προσπάθεια να τον βρει».

mile_end (1)

mile_end1

Χρήστες των social media ανέβασαν φωτογραφίες που δείχνουν ένα αυτοκίνητο μετά από καταδίωξη να έχει τρακάρει και άλλα και να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Οπως ανέφεραν όσοι ήταν μέσα κρύφτηκαν σε κοντινό γυμναστήριο και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται παντού.

Elaine O'Flynn

Φωτογραφία: Elaine O’Flynn

mile_end2

mile_end11

Can Ozkutan2

Φωτογραφία: Can Ozkutan

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση