HomeΚΟΣΜΟΣΑπαγγέλθηκαν κατηγορίες στον άνδρα που δολοφόνησε ιμάμη και τον βοηθό του στη Νέα Υόρκη

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον άνδρα που δολοφόνησε ιμάμη και τον βοηθό του στη Νέα Υόρκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον Όσκαρ Μόρελ από το Μπρούκλιν για τη δολοφονία ενός ιμάμη και του βοηθού του το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη. Στον 35χρονο Μόρελ απαγγέλθηκαν επίσης κατηγορίες για εγκληματική οπλοκατοχή, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο 55χρονος ιμάμης Μολάμα Ακόντζι και ο 64χρονος βοηθός του Τάρα Ούντιν δολοφονήθηκαν το Σάββατο κοντά σε ένα τέμενος στην εργατική συνοικία Όζον Παρκ, στο Κουίνς.

Ο ύποπτος για την διάπραξη του εγκλήματος πλησίασε τα δύο θύματά του από πίσω και τα πυροβόλησε στο κεφάλι λίγο πριν από τις 14:00 τοπική ώρα του Σαββάτου. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν μετά τους πυροβολισμούς να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος με ένα περίστροφο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαιναν από το τέμενος Αλ Φούρκαν Τζέιμ Μάστζιντ μετά την προσευχή, με θρησκευτική ενδυμασία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν διευκρίνισε ποια ήταν τα κίνητρα του δράστη. Ωστόσο χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα έγκλημα μίσους, σημειώνοντας όμως παράλληλα ότι ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του υπόπτου.

Μια σημαντική μουσουλμανική κοινότητα, κυρίως από το Μπανγκλαντές, κατοικεί στο Όζον Παρκ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση