HomeΚΡΗΤΗΤο Λιμεναρχείο εφιστά την προσοχή των πολιτών…λόγω ανέμων

Το Λιμεναρχείο εφιστά την προσοχή των πολιτών…λόγω ανέμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν τα τελευταία 24ωρα, αλλά και θα εξακολουθήσουν να πνέουν και σήμερα στο νοτιοδυτικό Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, εφιστά την προσοχή των λουομένων, αλλά και των ιδιοκτητών ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή του Ηρακλείου:

“Το κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σε ανακοίνωση του ενημερώνει για τους θυελλώδεις ανέμους που θα επικρατήσουν στο νοτιοδυτικό Αιγαίο σύμφωνα την ΕΜΥ που ξεκινούν απο σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 14 Αυγούστου.

Οι άνεμοι θα είναι εντάσεως μέχρι και 8 Μποφόρ, και θα πνέουν στο νοτιοδυτικό, το νοτιοανατολικό Αιγαίο, το Ικάριο και το Κρητικό πέλαγος.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να αποφύγουν τη δραστηριοποίηση τους κατά τον χρόνο ισχύος των δελτίων της ΕΜΥ και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας των σκαφών τους.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι το κεντρικό λιμεναρχείο ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα ολο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση