HomeΣΠΟΡΦλώρινα Εργοτέλης 0-4

Φλώρινα Εργοτέλης 0-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη φιλική νίκη πήρε ο Εργοτέλης κόντρα στη Φλώρινα με 0-4, ολοκληρώνοντας τους αγώνες προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέταξε τον Εργοτέλη με διαφορετικά σχήματα ανά ημίχρονο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν προληπτικά οι Ζουμπουλάκης, Χρηστάκης και Σαβουϊδάκης, καθώς και ο Καραλής που έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα.

Η ομάδα μας με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ μέσα από συνδυαστικό τρόπο παιχνιδιού.

Ο Κατσικοκέρης στο 20′ με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καντούτσης με κεφαλιά στο 32′ πέτυχε το 2-0, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λεάλ. Στο 2ο ημίχρονο, ο Εργοτέλης παρότι άλλαξε 11άδα και σχηματισμό, πέτυχε ακόμη 2 γκολ με τον Μανουσάκη στο 52′ και τον Γαρεφαλάκη στο 80′.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βασιλειάδης, Γενιτσαρίδης, Σηφάκης Καντούτσης, Πολυχρονάκης, Στρατάκης, Μισέλ, Πελτέκης (υπό δοκιμή), Καλέ, Λεάλ, Κατσικοκέρης (30′ Καϊμακαμούδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στεφανάκος, Μπερουασβίλι, Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Βογιατζής, Ρουσάκης, Τσακάνι, Κοιλιάρας, Μανουσάκης (60′ Λυδάκης), Καϊμακαμούδης (60′ Γαρεφαλάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση