HomeΚΡΗΤΗΨεύτικοι διαγωνισμοί και στο… όνομα των σουπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης – Τι λέει η εταιρία

Ψεύτικοι διαγωνισμοί και στο… όνομα των σουπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης – Τι λέει η εταιρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα κρητική εταιρία χρησιμοποιούν διάφοροι επιτήδειοι προκειμένου να στήσουν την απάτη τους και να… θησαυρίσουν.

Λίγες ημέρες μετά τους ψεύτικους διαγωνισμούς που έκαναν στο όνομα της Aegean, τώρα νέοι διαγωνισμοί έχουν δει το φως της δημοσιότητας που τάζουν χρηματικά ποσά και δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Η μεγαλύτερη εταιρία σούπερ μάρκετ της Κρήτης παίρνει θέση με ανακοίνωσή της και ξεκαθαρίζει στο κοινό του νησιού ότι δεν έχει καμία σχέση με τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς οι οποίοι ζητούν αριθμό τηλεφώνου και προσωπικά στοιχεία με στόχο να αποσπάσουν χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας «Χαλκιαδάκης Α.Ε.»:

Αγαπητοί μας πελάτες,

θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σχετικά με τα πολλαπλά κρούσματα διαγωνισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικών διαγωνισμών που χρησιμοποιούν την επωνυμία ή την φωτογραφία των καταστημάτων Χαλκιαδάκης και ισχυρίζονται ότι δίνουν στους νικητές χρηματικά ποσά ή δωροεπιταγές από μας.

Οι διαγωνισμοί αυτοί δεν έχουν οργανωθεί από την εταιρία μας και δεν έχουν καμία σχέση με τα s/m Χαλκιαδάκης.

Οι διαγωνισμοί αυτοί σας ζητούν να γνωστοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και στην συνέχεια αποσπούν χρηματικά ποσά από εσάς.

Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όποτε σας ζητείται να γνωστοποιήσετε προσωπικά σας στοιχεία και πάντα να διαβάζετε τους όρους συμμετοχής.

Οι διαγωνισμοί που διοργανώνονται από τα super market Χαλκιαδάκης προβάλλονται στο φυλλάδιο των προσφορών μας, στην επίσημη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/xalkiadakis.gr όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.xalkiadakis.gr

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

IMG_0458

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση