HomeΚΡΗΤΗΕνοχλημένος ο Λ. Αυγενάκης από τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη για το προσφυγικό

Ενοχλημένος ο Λ. Αυγενάκης από τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη για το προσφυγικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης από το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν τόσο ο ίδιος όσο κι άλλοι τοπικοί φορείς στη σύσκεψη για το προσφυγικό, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

«Σε μια ακόμα επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους σήμερα στο Ηράκλειο, του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ενημερωθήκαμε με έκπληξη ότι «μας κάνουν την χάρη» να τελειώσει η τουριστική περίοδο και αμέσως μετά να φέρουν στην Κρήτη για αρχή… τους πρώτους 2.000 μετανάστες.

Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε δημόσια την ανησυχία μας για το τρόπο που διαχειρίζεται συνολικά η κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής το εξαιρετικά δύσκολο και διαρκώς διογκούμενο θέμα αυτό του μεταναστευτικού.

Σαφέστατα ως Νέας Δημοκρατία μας βρίσκει αντίθετους ο τρόπος διαχείρισης του και για αυτό έχουμε έγκαιρα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Πόσο περήφανοι μπορεί να νιώθουν άραγε όσοι έκαναν το λάθος να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας;

Την πιο καταστροφική κυβέρνηση των τελευταίων ετών για την χώρα και την Κρήτη!

Το βέβαιο είναι ότι ακόμα και οι κυβερνητικοί βουλευτές της Κρήτης που είχαν ενημερωθεί για την σημερινή σύσκεψη απέφυγαν να εμφανιστούν.

Γιατί όλους εμάς, που δεν ανήκουμε στο ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγαν ή αμέλησαν να μας προσκαλέσουν…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση