HomeΚΡΗΤΗΟργανώνεται ο Δ. Χερσονήσου για τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οργανώνεται ο Δ. Χερσονήσου για τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Χερσονήσου προσκαλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη διοργάνωση εκθέσεων και μπορούν να αναλάβουν εξολοκλήρου την υπηρεσία οργάνωσης των περιπτέρων του Δήμου Χερσονήσου σε τουριστικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι προδιαγραφές που απαιτούνται για το συγκεκριμένο έργο είναι οι εξής: ➢Δυνατότητα κατασκευής περιπτέρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε έκθεσης.

➢Δυνατότητα εξοπλισμού του περιπτέρου. ➢Μεταφορά αναγκαίου πληροφοριακού υλικού (έντυπα, φυλλάδια, χάρτες κλπ) από τον Δήμο Χερσονήσου προς την κάθε μία έκθεση και επιστροφή. ➢Πληροφόρηση κοινού έκθεσης με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό (1 άτομο), στην εθνική γλώσσα της χώρας όπου φιλοξενείται η έκθεση. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους προς την Αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης Δήμου Χερσονήσου το συντομότερο, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: •E-mail: [email protected] ή [email protected] •Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2897340225 και 2897340239

•Fax: 2897029845

Διαφήμιση
Διαφήμιση