HomeΚΡΗΤΗΑπίστευτο: «Άφησαν» τις πινακίδες κι άρχισαν να πυροβολούν δεξαμενές ύδρευσης

Απίστευτο: «Άφησαν» τις πινακίδες κι άρχισαν να πυροβολούν δεξαμενές ύδρευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι τραμπουκισμοί κάποιων κατοίκων της Κρήτης που παίρνουν ένα όπλο κι αρχίζουν να πυροβολούν ότι αντικείμενο βρουν μπροστά τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι πινακίδες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του νησιού και είναι διάτρητες από σφαίρες. Όπως φαίνεται όμως κάποιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και να αλλάξουν… στόχο.

Σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του anogi.gr, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν την δεξαμενή ύδρευσης στο ταχυδιυλιστήριο του δήμου Ανωγείων προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Το συγκεκριμένο συμβάν αντιλήφθηκε η υπεύθυνη του διυλιστηρίου, Πόπη Σφακιανάκη, η οποία σήμερα το πρωί δεν μπορούσε να εισέλθει στον χώρο καθώς μια από τις σφαίρες είχε «χτυπήσει» την κλειδαριά και μια δεύτερη την δεξαμενή χλωρίωσης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία αλλά και η σήμανση όπου έκανε αυτοψία και περισυλλογή των δυο καλύκων.

ANOGEIA PYROBOLISMOI

Οργή του δημάρχου Ανωγείων

Την οργή και την απογοήτευσή του εκφράζει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Ανωγείων Μανώλης Καλλέργης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα δυστυχώς διαπιστώσαμε τον διπλό πυροβολισμό στην δεξαμενή ύδρευσης στο ταχυδιυλιστήριο και σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων, ως όφειλε.

Ο διπλός αυτός πυροβολισμός έχει προκαλέσει προβλήματα στην χλωρίωση του νερού, (εφόσον δημιουργήθηκε ζημιά στο σύστημα χλωρίωσης) και τα οποία θα πρέπει να υποστούν όλοι οι δημότες για εξαιτίας αυτών που προκάλεσαν τα προβλήματα, έως την αντιμετώπιση τους.

Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα που αναμφίβολα προσβάλουν τα ήθη και τις παραδόσεις μας και που ηθελημένα ή αθέλητα βάζουν σε κίνδυνο όλη την κοινωνία μας.

Τέλος καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα τέτοιου είδους φαινόμενα από όπου και αν αυτά προέρχονται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση