HomeΚΟΣΜΟΣΒρετανία: Σταματούν οι έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Βρετανία: Σταματούν οι έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 2007, κατά την διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία, εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν από το Λέστερσιρ, στη Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι αρχές αποφάσισαν να θέσουν τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μετά τα τελευταία επιστημονικά τεστ, που διενεργήθηκαν πριν τρεις μήνες και όπως αποδείχθηκε δεν «ρίχνουν φως» στην υπόθεση, που πριν εννιά χρόνια είχε απασχολήσει τον διεθνή Τύπο και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι σχετικές έρευνες για τον εντοπισμό της Μαντλίν ξεκίνησαν το 2011 με εντολή του τότε πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και κόστισαν στους Βρετανούς φορολογούμενους 12 εκατ. λίρες.

Ωστόσο, οι απελπισμένοι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι Μακάν, δήλωσαν ότι θα παραμένουν σε εγρήγορση για την αναζήτηση της κόρης τους, που εξαφανίστηκε από το τουριστικό θέρετρο Pria de Luz της Πορτογαλίας.

Το ζευγάρι δήλωσε: «Μέχρι να πάρουμε απαντήσεις, μέχρι να έχουμε νέα, θα ελπίζουμε πάντα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθεί η Μαντλίν».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση