HomeΚΡΗΤΗΚαμία απάντηση από τη νεκροψία της 15χρονης Ελπίδας – Εν αναμονή των τοξικολογικών

Καμία απάντηση από τη νεκροψία της 15χρονης Ελπίδας – Εν αναμονή των τοξικολογικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγνωστες παραμένουν και σήμερα οι συνθήκες που υπέστη ανακοπή η 15χρονη Ελπίδα στον Άγιο Νικόλαο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μπορεί η νεκροψία – νεκροτομή να ολοκληρώθηκε ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν μπορεί ακόμα με βεβαιότητα να πει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της 15χρονης καθώς περιμένει να βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Περιμένουμε τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου της 15χρονης», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος.

Ράγισαν και οι… πέτρες

Ράγισαν και οι… πέτρες χθες το απόγευμα οπότε και έγινε η πολιτική τελετή αποχαιρετισμού της 15χρονης Ελπίδας.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι του αθλητισμού παρευρέθηκαν στην τελετή και απεύθυναν το ύστατο χαίρε.

ELPIDA KHDEIA

Θρηνεί και ο αθλητισμός

Η 15χρονη Ελπίδα ήταν τα τελευταία χρόνια αθλήτρια και μέλος της ομάδας μπάσκετ του Αγίου Νικολάου καθώς και της Μικτής Κρήτης.

Μάλιστα, από πολλοί αθλητικοί παράγοντες έκαναν λόγο για ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του μπάσκετ.

Στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου της 15χρονης ο αθλητισμός της Κρήτης βυθίστηκε στο… πένθος ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΚΑΣΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μπάσκετ της Κρήτης εκφράζει την οδύνη της για τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός νέου παιδιού.Η 15χρονη Ελπίδα από τον Άγιο Νικόλαο έσβησε άδικα, σκορπώντας θλίψη και σπαραγμό στην οικογένεια και στους φίλους της.

Αθλήτρια του μπάσκετ η Ελπίδα και μέλος των αναπτυξιακών κλιμακίων της ΕΚΑΣΚ, θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα μας με το χαμόγελό της και την αγάπη της για το άθλημα.Η ΕΚΑΣΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του κρητικού μπάσκετ στους οικείους της και εύχεται να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να σταθούν και να τη θυμούνται όπως αξίζει σε ένα άγγελο».

Το τοπικό γραφείο ΣΕΠΚ Κρήτης ε»κφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ελπίδας για την ξαφνική και άδικη απώλεια της χαμογελαστής αθλήτριας. Για εμάς τους προπονητές ήταν ένα παιδί μας» .

Διαφήμιση
Διαφήμιση