HomeΚΡΗΤΗΤο συγκινητικό αντίο στον Τζώρτζη Σεφέρογλου από τον γιο του

Το συγκινητικό αντίο στον Τζώρτζη Σεφέρογλου από τον γιο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από επτά ημέρες αγωνιώδους αναζήτησης ο Τζώρτζης Σεφέρογλου, η εξαφάνιση του οποίου είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη και είχε κινητοποιήσεις τις αρχές αλλά και εθελοντές που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους οικείους του, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός στο Κορακοβούνι.

Ο άτυχος 66χρονος, που έπασχε από άνοια και είχε χαθεί την περασμένη Δευτέρα από την περιοχή του Μασταμπά, βρέθηκε μέσα σε μία στέρνα στο Κορακοβούνι. Κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για αναγνώριση τον γιο του Τζώρτζη Σεφέρογλου, Ηλία, ενώ τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου και ενδεχομένως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο θα αποκαλυφθούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή του Κορακοβουνίου, ήταν μία από εκείνες που είχε ερευνηθεί, ακόμη και από αέρος με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο. Κι αυτό γιατί είχαν υπάρξει αναφορές πολιτών που είχαν επισημάνει την παρουσία του άτυχου 66χρονου.

Εν τω μεταξύ, με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Ηλίας Σεφέρογλου αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

seferoglou

Διαφήμιση
Διαφήμιση