HomeΚΡΗΤΗΨάχνουν παντού τον 66χρονο Τζώρτζη – Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο γιος του

Ψάχνουν παντού τον 66χρονο Τζώρτζη – Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο γιος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο 66χρονος Γιώργος Σεφέρογλου (Τζώρτζης) τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Ο 66χρονος άνδρας εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μασταμπά κι έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Ο κ. Τζώρτζης – όπως είναι γνωστός – την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα πορτοκαλί πόλο μπλουζάκι, μία μπλε βερμούδα και καφέ πέδιλα.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, άνδρες της αστυνομίας αλλά και δεκάδες εθελοντές ενώ – όπως έχει γράψει το cretapost – είχε κινητοποιηθεί και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το βίντεο που ανάρτησε ο γιος του

Ο γιος του κ. Τζώρτζη, Ηλίας Σεφέρογλου, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα βίντεο σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ όπως ακριβώς ήταν κάποιες ώρες μετά την εξαφάνισή του!ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πόλο μπλουζάκι, ΜΠΛΕ Βερμούδα, ΚΑΦΕ πέδιλα! Μπορεί να βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ στην ΚΡΗΤΗ!»

TZORTZHS1

Silver alert

Για την εξαφάνιση του 66χρονου έχει ήδη εκδοθεί silver alert.

Όσοι τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι σχετικό με την εξαφάνισή του μπορούν να καλούν στον αριθμό 1065, καθώς και στο κινητό τηλέφωνο 6972/273.925

TZORTZHS

Άφαντη και η 19χρονη

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι έρευνες για την 19χρονη κοπέλα που έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή της Χρυσοπηγής την περασμένη Δευτέρα 1η Αυγούστου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Ο πατέρας της κατήγγειλε την εξαφάνιση προχθές στην αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι.

Η 19χρονη έχει καστανά μάτια και μαλλιά είναι ύψους 1,65 μ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση