HomeΚΡΗΤΗΗ περιπέτεια μίας σκυλίτσας στο Ηράκλειο, που αναζητά αγωνιωδώς σπίτι!

Η περιπέτεια μίας σκυλίτσας στο Ηράκλειο, που αναζητά αγωνιωδώς σπίτι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ιστορία μιας τρίχρονης σκυλίτσας, της Νάντιας φέρνει στο φως ο φλοζωϊκός σύλλογος Ζωφόρος Κρήτης, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την υιοθεσία του σκυλιού, το οποίο μπήκε σε περιπέτειες, μόνο και μόνο επειδή λειτούργησε το μητρικό του ένστικτο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, η Νάντια, είναι ένα πιτ μπουλ μεσαίου μεγέθους, τριών περίπου ετών, το οποίο μεταφέρθηκε στο Κυνοκομείο Ηρακλείου όπου και παραμένει μαζί με το κουταβάκι της, το Ποπάκι, ηλικίας 4 μηνών.

Το σκυλί, κινδυνεύει να περάσει από Τριμελή Επιτροπή Κτηνιάτρων, καθώς καταγγέλθηκε από Ηρακλειώτισσα για επιθετική συμπεριφορά. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Νάντια «έδειξε τα δόντια της» μόνο και μόνο για να προστατεύσει το κουταβάκι της που θεώρησε ότι κινδύνευε.

Οι συνθήκες που δυσχεραίνουν την κατάσταση είναι το γεγονός ότι το σκυλί δεν υιοθετείται εύκολα λόγω της ράτσας του και της ενέργειας του, ενώ όπως ισχυρίζονται τα μέλη της Ζωφόρου είναι «ένα πλάσμα που έχει ανάγκη την ανθρώπινη επαφή και πολύ όρεξη για παιχνίδι.

Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί φιλοξενία για εκείνη και το μικρό της ή ακόμα καλύτερα, υιοθεσία, καθώς φιλοξενούνται ήδη 2 μήνες τώρα στο Κυνοκομείο.

Θα δοθεί εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Για όποιον ενδιαφέρεται για την χαμογελαστή Νάντια ή για το Ποπάκι, μπορεί να επικοινωνήσει στο: 6979913007 ME ΓΡAΠTO MHNYMA  ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα του κυνοκομείου Ηρακλείου: https://www.facebook.com/KYNOKOMEIO-HRAKLEIOY-XARISTE-TOYS-ENA-SPITI-112541418622/

ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

www.zophoros.ga

Iδρυτικο Μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

www.pfpo.gr»

Διαφήμιση
Διαφήμιση