HomeΚΟΣΜΟΣΜαροκινός μποξέρ συνελήφθη για βιασμό

Μαροκινός μποξέρ συνελήφθη για βιασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η εθνική ομάδα μποξ του Μαρόκου, η οποία συμμετέχει με υψηλές προσδοκίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ένας από τους αθλητές της συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία του βιασμού.

Ο 22χρονος μποξέρ Χασάν Σααντά θα αγωνιζόταν το Σάββατο κόντρα στον Τούρκο αντίπαλό του Μεχμέτ Ναντίρ, αλλά τελικά κατέληξε στη φυλακή, μετά την καταγγελία που κατέθεσαν εναντίον του δύο Βραζιλιάνες, οι οποίες εργάζονται στο Ολυμπιακό Χωριό ως σερβιτόρες. Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο γυναικών, ο βιασμός έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος Μαροκινός αθλητής συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτώφορου και θα παραμείνει έγκλειστος για τουλάχιστον 15 ημέρες, όπως προβλέπεται από το Νόμο. Στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες της ιστορίας και αν αληθεύουν οι καταγγελίες των δύο γυναικών.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, ο Χασάν Σααντά αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του Ρίο, ενώ αν αποδειχθούν στο δικαστήριο οι κατηγορίες, κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση στις βραζιλιάνικες φυλακές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση