HomeΚΡΗΤΗΖητείται άτομο να… φυλάει το Βενιζέλειο

Ζητείται άτομο να… φυλάει το Βενιζέλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φύλακα αναζητά το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση πρόσληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το νοσοκομείο καλεί τους ενδιαφερόμενους για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου υπηρεσιών φύλαξης για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ και που πληρούν την παρακάτω ουσιαστική προϋπόθεση:

Όσοι απασχολούνται ή απασχολούνταν αυτοπροσώπως στην φύλαξη με σκοπό τη κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ με οποιαδήποτε έννομη σχέση ή σύμβαση εργασίας, συναφθείσα είτε απευθείας με το φορέα, είτε με τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Επίσης να μην συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του Ν.3528/2007 (Α’26) και του άρθρου 43 παρ.1του Π.Δ.60/2007 (Α’64).

Ειδικά εν προκειμένω είναι απαραίτητο να συντρέχουν στο πρόσωπο τους οι γενικές προϋποθέσεις του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α’ έως Γ του Ν.2518/1997 (ΑΊ64), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 του Ν.3707/2008 (Α’209) και ισχύει.

Παράλληλα ο-η αιτών – ουσα πρέπει να διαθέτει την κατά περίπτωση ισχύουσα Άδεια Εργασίας Α’ Κατηγορίας της παρ. 2 του άρθρου 3 του Ν 2518/1997 , όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 Ν.3707 /2008 και ισχύει , εφόσον του ανατίθενται καθήκοντα παροχής υπηρεσιών για τις δραστηριότητες των περιπτώσεων α’ β’ γ’ δ’ ε’ στ’ζ’και ητης παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου αυτού.

Θα επιλεγούν επτά (7 ) συνολικά άτομα, τα οποία θα παρέχουν το έργο των Υπηρεσιών Φύλαξης στο Νοσοκομείο, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες φύλαξης του Γ.Ν.ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ.

Ο προϋπολογισμός για την πρόσληψη των παραπάνω ατόμων ανέρχεται στις 92000 Ευρώ περίπου.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης έργου είναι από την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης μέχρι και την 31.12.2017.

Η επιλογή θα γίνει όπως ορίζεται από το νόμο.

Οι συμβάσεις συνάπτονται στο πλαίσιο του άρθρου 51 του Ν.4384/2016(ΦΕΚ 78/2016/Α’) και είναι συμβάσεις αμοιβής με βάση την παρεχόμενη υπηρεσία και όχι εξαρτημένης εργασίας. Τα πρόσωπα που συνάπτουν τις συμβάσεις αυτές υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύμφωνα με τις γενικές ρυθμίσεις του Α.Ν 1846/1951και τις ισχύουσες διατάξεις περί υπαγωγής στο ΙΚΑ_ΕΤΑΜ., η δε καταβολή της αμοιβής και η παρακράτηση εισφορών διενεργείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην νομοθεσία του ΙΚΑ_ΕΤΑΜ για τους απασχολούμενους με σύμβαση έργου (ή μίσθωσης έργου στο Δημόσιο) κατά κύριο ή συγκύριο επάγγελμα στον Δημόσιο Τομέα.

Ως εκ τούτου, τα παραπάνω πρόσωπα δεν εκδίδουν για την αμοιβή τους Απόδειξη η Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Άιτηση συμμετοχής στο Νοσοκομείο
  2. Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, ή (για τους αλλοδαπούς) νόμιμη άδεια παραμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου (Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, ή Διαβατήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας ή Κράτους-Μέλους της Ε,Ε και αντίστοιχη άδεια μόνιμης διαμονής αλλοδαπού Κράτους Μέλους της Ε.Ε
  3. Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας φύλαξης στο Πα. Γ.Ν.Η-Γ.Ν «Βενιζέλειο» πρώην ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, δηλαδή:

α)Βεβαίωση Εργοδότη, στην οποία θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος απασχόλησης

β)κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ ή βεβαίωση του Αρμόδιου Ασφαλιστικού Φορέα, με υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερομένου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα αυτοπρόσωπης παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όσο και τον συγκεκριμένο τόπο της απασχόλησης του γ)αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου ή παροχής υπηρεσιών με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής υπηρεσιών φύλαξης όσο και την συγκεκριμένη υπηρεσία και τον τόπο της απασχόλησης του.

  1. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου καμία από τις περιπτώσεις του άρθρου 8,παρ.1 του Ν.3528/07 και του άρθρου 43, παρ.1 του Π.Δ

60/2007

Αυτή η υπεύθυνη Δήλωση μπορεί να εμπεριέχεται στο έντυπο της αιτήσεως που παρέχεται στον Ενδιαφερόμενο.

  1. Αντίγραφο της Άδειας Εργασίας Α Κατηγορίας της παρ.2 του άρθρου 3 του Ν.2518/1997, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 του Ν.3707/2008

(Για ειδικές Περιπτώσεις) Καταγγελία Συμβάσεως Εργασίας και Βεβαίωση Ανεργίας.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη Επιστολή, με θέμα:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την φύλαξη του Γ.Ν «Βενιζέλειο» στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»

Διοικητική Υπηρεσία

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Λεωφόρος Κνωσσού Ηράκλειο-Κρήτης, Τ.Θ 44

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας στην Διαύγεια και στην ιστοσελίδα Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» δηλ. από 05.08.2016 έως και 11.08.2016.

Διαφήμιση
Διαφήμιση