HomeΚΡΗΤΗΕγκρίθηκε το Leader/CLLD της Αναπτυξιακής Λασιθίου από το υπουργείο

Εγκρίθηκε το Leader/CLLD της Αναπτυξιακής Λασιθίου από το υπουργείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το τοπικό πρόγραμμα Leader/CLLD της Αναπτυξιακής Λασιθίου για τον νομό Λασιθίου.

Συγκεκριμένα ο «φάκελος Α΄» που υποβλήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής και Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, εγκρίθηκε και ξεκινάει άμεσα ο τελικός σχεδιασμός για τον νομό Λασθίου.

«Είμαστε καθόλα έτοιμοι, η διοίκηση της Αναπτυξιακής και το στελεχιακό δυναμικό της, για να προχωρήσουμε στον αναπτυξιακό και τελικό σχεδιασμό για το νέο πρόγραμμα Leader του νομού μας.

Προσκαλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο, παραγωγικές τάξεις-φορείς, και κυρίως τους νέους, να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες διαβούλευσης» δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, ο οποίος πρόσθεσε, ότι τα Ευρωπαϊκά κονδύλια του προγράμματος, με την υποβολή επαρκών προτάσεων-φακέλων για την απορρόφηση κονδυλίων θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, εξαιρετικά πολύτιμες την περίοδο που διανύουμε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε διαβούλευση τις ιδέες-αναπτυξιακές προτάσεις τους στην αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.anlas-leader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση