HomeLife & StyleΘεόφιλος Βανδώρος: Ο πρωταγωνιστής του «Τμήματος Ηθών» έσωσε οικογένεια από πνιγμό

Θεόφιλος Βανδώρος: Ο πρωταγωνιστής του «Τμήματος Ηθών» έσωσε οικογένεια από πνιγμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θεόφιλος Βανδώρος ο ηθοποιός που έγινε γνωστός με τον ρόλο του Παύλου, στην επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών», συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης μίας πενταμελούς οικογένειας από τη Γαλλία που κινδύνεψε να πνιγεί στον Ευβοϊκό κόλπο

Η οικογένεια θέλησε να πραγματοποιήσει μία εξόρμηση με σκάφος. Ο καιρός όμως τους τα χάλασε και οι Γάλλοι τουρίστες κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους.  «Ο Ευβοϊκός είναι δύσκολη θάλασσα, με ρεύματα και μεγάλες μεταβολές. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ο καιρός δυνάμωσε, αγρίεψε και έφτασε τα 6 με 7 μποφόρ» είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Freddo». Και συμπλήρωσε: «Τα κύματα έσκαγαν πάνω στο σκάφος και το έκαναν να χτυπάει πάνω στα κοφτερά  βράχια. Ο ένας από τους δύο επιβάτες μάλιστα χτύπησε το κεφάλι του».

Και δεν έφτανε μόνο αυτό: Νερά μπήκαν στη μηχανή με αποτέλεσμα το μοτέρ να πάθει βραχυκύκλωμα. Τότε ο ηθοποιός μαζί με τον λιμενικό αλλά και τον ιδιοκτήτη ταβέρνας έστησαν επιχείρηση διάσωσης και κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τους τουρίστες και να τους βγάλουν ξανά στην στεριά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση