HomeΚΡΗΤΗΣτο Αυτόφωρο σήμερα για τον εκβιασμό επιχειρηματία

Στο Αυτόφωρο σήμερα για τον εκβιασμό επιχειρηματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του Αυτόφωρου Δικαστηρίου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 39χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Χερσόνησο κατηγορούμενος για εκβιασμό επιχειρηματία.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και σήμερα αναμένεται να δικαστεί.

Την ίδια ώρα οι αρχές αναζητούν την 40χρονη γυναίκα η οποία φαίνεται ότι έδωσε «εντολή» στον 39χρονο να απειλήσει τον 51χρονο επιχειρηματία για 300 ευρώ που της χρωστούσε.

O εκβιασμός και τα… χρωστούμενα

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν μία 40χρονη γυναίκα δάνεισε 300 ευρώ σε μετρητά στον 51χρονο που δραστηριοποιείται στην Χερσόνησο.

Οι μέρες περνούσαν και ο 51χρονος δεν επέστρεφε τα χρήματα με αποτέλεσμα η 40χρονη να ζητήσει από τον 39χρονο να πάει στον οφειλέτη και να του πάρει τα χρήματα με την… βία.

Έτσι, ο 39χρονος προχθές το βράδυ συνάντησε τον 51χρονο όπου και τον απείλησε για την σωματική του ακεραιότητα σε περίπτωση που δεν του έδινε τα χρήματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όταν ο 39χρονος έφυγε ο 51χρονος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες και μέσα σε λίγη ώρα συνέλαβε τον εκβιαστή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση